knigarnica
 
регистрация вход
Total: 0.00лв.вашата поръчка
0 бр. книги 0.00 лв.
начало книжарница кутловица последно добавени книги в книжарница кутловица заявка за книги от книжарница кутловица првила и условия за доставка от книжарница кутловица контакти с книжарница кутловица
книжарница категории
Художествена литература
Редки и антикварни издания
История
Изкуство, етнография и архитектура
Философия, психология и социология
Езотерика, билколечение и нетрадиционни науки
Детска и юношеска литература
Хоби и готварство
Речници, енциклопедии и каталози
Атласи, карти и пътеводители
Книги на чужди езици
Други


РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията в сайта е абсолютно безплатна и за да поръчате продукт е необходимо първо да се регистрирате.
Необходимите данни за регистрация: потребителско име и парола.
Моля попълнете Вашето име и фамилия, телефон, адрес за доставка и e-mail в секция регистрация /горе в дясно/.
По желание издаваме фактури. Необходимо е да впишете данните си - фирма, булстат, адрес и Мол в полето на адреса при регистрация. Личните данни при Регистрирането, няма да бъдат предоставяни под никаква  форма на трети лица или използувани за други цели, различни от обслужването на клиента.

ПОРЪЧКИ


    Поръчки се приемат през сайта без ограничение във времето или на тел. 0898942606,  между 10:30ч до 18:00ч. Бърза поръчка можете да направите без регистрация на телефон 0898942606. Обърнете внимание на  Вашата поръчка /кошница/ и Вижте заглавията на книгите, които купувате и общата им стойност. За всяка поръчка наш служител се обажда за потвърждение и уточняване.

Уважаеми клиенти, моля обърнете внимание - книгите са употребявани, като повечето имат антикварна стойност. Ние се стараем пуснатите книги да бъдат сравнително запазени и за всяка, ако има недостатък е отразено в описанието.

При поръчка над 90лв правим 10% намаление - намалението важи за поръчани минимум 2 броя книги, при поръчка за 500лв намалението е 20%. При поръчани 10 книги от 3лв вие ще платите само 20лв
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКA

Доставката на поръчаните книги е за сметка на клиента и за територията на България се осъществява с куриер Еконт Експрес  в рамките на 2 до 5 работни дни. Плащането се извършва чрез наложен платеж при
получаване на книгите като се включва цената на книгата + отделно доставка. За Еконт средно в зависимост от теглото,
обявената стойност  и такса наложен платеж над 6,50лв когато поръчката е доставена до адреса на клиента. Когато поръчката бъде доставена "от офис до офис" /пощенска пратка/ услугата на доставката е  по-евтина, клиента получава съобщение от куриера в кой офис се намира пратката  - номера на пратката и дължимата сума /предварително може да посочи желан офис в който да бъде доставена пратката/цената на доставка е минимум 5лв.  При доставка извън страната заплащането става по банков път или чрез системата Paypal. Плащането става предварително и изпращането на книгите обикновено е със съдействието на Български пощи.
Уважаеми клиенти, ако не желаете да плащате доставка и сте от София, заповядайте вие или ваш представител  при нас в гр. София на ул. Пиротска 37 сами да си вземете поръчката, книгата ще се пази 5 дни от приемане на поръчката, след този срок ще бъде пусната отново за продажба.

ГАРАНЦИЯ НА КНИГИТЕ

    Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получената стока, според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 7 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена. В такъв случай изпратете информация как да ви върнем парите.